Kategorier
Kulturen Polisen Radio Svenskpolitik

Att bränna rätt bilar

Lyssnade på Sveriges Radios P3 under tisdagen. P3 är den av public services kanaler som vänder sig till ungdomen, det seriösa alternativet till alla kommersiell sörja som annars skulle förgifta det uppväxande släktet.

Denna eftermiddag talar de två manliga programledarna inte helt oväntat om bilbränderna i Husby.

En av dem förklarar att han ”är lite besviken på ungdomarna på Högby”. Orsaken, de har inte bränt ”rätt bilar”. De motorfordon som man borde tända eld på är, enligt programledaren i P3, de som deltog i det olagliga rikemansrallyt genom Sverige nyligen.

Här kunde man lämpligen passa på ” när de tankar på en bensinmack”.

För förarna till dessa lyxbilar har, fortfarande enligt den seriösa programledaren i public service, flera svårartade fel som gör att de mer än väl förtjänar att brännas levande.

En av dessa ”skithögar” ( douchebags) som ställt upp på en intervju  i radio lider exempelvis av bristerna av att a/ inte vara tillräckligt mycket kändis b/ ha en väldigt liten penis.  

Fin recension där. Av någon som inte kan försvara sig. ”Fair and balanced” som Fox skulle sagt.

Nå, detta är naturligtvis humor –  trots att de tu unga männen låter rätt arga där i radion. Det kommer man i alla fall att hävda om någon skulle påtala olämpligheten i uppmaningen att elda upp motorfordon, i public service.I ett program till de unga.

Så jag skall inte svara med att ifrågasätta storleken av  –  humorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *